• SUBARU MOTORS TRADING S.R.L

GENERATIA URMATOARE : NOUL SUBARU XV

Odata cu premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva din 2017, a doua generatie a Subaru XV este la inceput. Succesorul SUV-ului compact lansat în 2012, complet remodelat, reprezinta dezvoltarea continua a punctelor sale forte și ale filosofiei Subaru vis-à-vis de siguranta.

Acest lucru este evident în motoarele SUBARU BOXER complet revizuite și sistemul de tracțiune integrală Symmetrical AWD. Să nu mai vorbim de noua platforma globala Subaru ca baza pentru a doua generație a Subaru XV. Aceasta mărește rigiditatea construcției, robustețea și soliditatea, reducand în același timp greutatea totala și optimizând rezistența la rulare.

Câștigurile suplimentare de la platforma globala Subaru sunt o directie agila , sporirea siguranței și confortului.

Dar modelul XV nu numai că a fost remodelat complet la nivelul tehnicii, dar și atractiv la nivel vizual cu eleganța sa sportiva. Acesta este modul în care aspectul modern și tehnica inovatoare se completeaza reciproc. Acest lucru este sinonim cu placerea pura a conducerii, combinată cu manevrabilitatea perfecta, confortul optim de conducere și funcționalitatea atractiva.

Noul Subaru XV – SUV compact

Designul distinctiv al noului Subaru XV urmează filozofia de design Subaru, combinând aerodinamica extraordinară cu un aspect original și atrăgător. În designul noii generații, liniile sportive elegante și accentele pronunțate se completează reciproc într-o identitate vizuală distinctivă. Noul aspect frontal este dominat de grila hexagonala tipica Subaru, iar farurile amintesc de ochii vulturului.

Liniile clare ale designului frontal se extind în jurul vehiculului. Acestea definesc aspectul caracteristic al noului Subaru XV, care eliberează un dinamism puternic. Stopurile au același model ca si farurile.

Arcurile roților impreuna cu ornamentele negre ale barelor de protecție și ale părților laterale subliniază în continuare aspectul sau de SUV compact. Silueta puternică cu barele longitudinal de pe plafon simbolizează de la prima vedere eleganța si sportivitatea Noului Subaru XV.

Jantele din aliaj ușor și culorile exclusive precum „Cool Gray Khaki” sau „Sunshine Orange” subliniază imaginea specială a noului XV , aceea a luptătorului care se simte confortabil în toate circumstanțele.

Habitaclu generos , finisare de calitate

Noua generație surprinde cu un spațiu generos și o vefere periferică extraordinară, cu o capacitate mare de încărcare, precum și cu o înfățișare și finisare de calitate superioară.

Calitatea inegalabilă a interiorului este accentuată de materialele selectate, cu detalii pronunțate cum ar fi cusăturile portocalii. Noile scaune oferă un suport și confort excelent. Noul volan garantează în permanență controlul optim al șoferului. Interiorul strălucitor oferă un sentiment de bunastare.

Siguranta exemplara

Subaru a fost întotdeauna sinonim cu siguranța excepțională. Un pilon important al filozofiei de siguranță a Subaru a fost întotdeauna combinația unică dintre motoarele SUBARU BOXER și sistemul permanent de tracțiune integrală Symmetrical AWD.

Cu sistemul de asistență Subaru EyeSight, care echipeaza inca din standard Noul Subaru XV, siguranța preventivă este acum o prioritate de vârf. Impreuna cu Sistemul de frânare de urgență, Sistemul de pastrare a benzii de rulare precum și multe alte caracteristici suplimentare, sistemul Subaru EyeSight bazat pe o cameră stereo, contribuie în mod clar la prevenirea accidentelor într-un mod durabil.

Noua platforma ‘Subaru Global Platform’ ca baza de construcție pentru Noul Subaru XV este o altă caracteristică a nivelului special de siguranță. Acesta garantează un centru de greutate redus și oferă, de asemenea, o stabilitate și o rezistență excepționale datorită cadrelor speciale de ramforsare

Noul Subaru XV se dovedește a fi vehiculul care alaturi de sportivitate și plăcere maxima de a conduce, oferă si o siguranță exemplară.

Placerea de a conduce pe drum si in afara acestuia

Prima generație a modelului Subaru XV lansată în 2012 se numără printre primele modele de succes din ultimii ani. Pentru dezvoltarea noii generații fiecare detaliu a fost analizat pentru a îmbunătăți comportamentul și manevrabilitatea, confortul și plăcerea de a conduce.

Sistemul X-Mode este unul dintre cele mai importante reproiectări. În teren ajuta șoferul prin simpla atingere a unui buton și controlează motorul, transmisia, tracțiunea integrală, frânele și alte elemente. Acest sistem include de asemenea asistența pentru coborare pentru o siguranță sporită pe pantele abrupte.

Pe scurt: noul Subaru XV impreuna cu garda sa la sol impresionanta de 221 mm ofera o plăcere de conducere fără precedent pe și în afara drumurilor. Pentru o performanță optimă, transmisia automată continuă Lineartronic a fost optimizată. Raportul de transmisie modificat permite o dezvoltare mai bună a puterii cu o eficiență și mai mare. Greutatea transmisiei a fost redusă, permițând o accelerare mai rapidă, în același timp îmbunătățind economia de combustibil. In plus pe langa modul automat confortabil, pentru cei care preferă schimbarea treptelor de viteză in mod manual , Lineartronic CVT oferă posibiliatea schimbarii treptelor de viteze cu ajutorul padelelor din spatele volanului.

Noul Subaru XV știe cum să seducă. Cu designul său sportiv insa elegant, cu motoarele SUBARU BOXER puternice, ultra-eficiente și silențioase, cu sistemul de tractiune integral permanent Symmetrical AWD și confort excepțional pentru cele mai exigent cerinte, Noua generație oferă accente inovatoare în categoria SUV-uri compacte pe și în afara drumului.