• SUBARU MOTORS TRADING S.R.L

Tehnologie – Subaru Outback

NOI AVENTURI VA ASTEAPTA.

Mulțumită modelului Subaru Outback practic , nu există nimic în calea a ceea ce vrei să faci. Sistemul de tractiune integral Simmetrical AWD garantează cea mai mare aderență pe zăpadă, în ploaie, pe sosea si in afara acesteia. În plus, X-Mode și Hill Descent Control vă permit să controlați cu încredere cele mai dificile pasaje.

X-Mode

La simpla apasare a unui buton, Sistemul X-Mode vă ajută să mențineți controlul asupra motorului, transmisiei, tractiunii, frânelor pentru a trece prin pasajele dure pe orice teren. Când X-Mode este activat, Sistemul Hill Descent Control menține automat o viteză constantă atunci când vehiculul coboară pe o pantă.

Capacitate marita pentru remorcare

Dacă este necesar, modelul Outback poate satisface toate cerințele , chiar sic and este vorba despre o activitate sportivă și mai intensă. Vă puteți dedica complet activităților și pasiunilor voastre.

CONSTRUIT SOLID. PREGATIT ORICAND.

Puteți programa în siguranță cele mai exigent călătorii. Când există o dorință, alaturi de Outback veți găsi și calea de a o realiza. Și datorită motorului SUBARU BOXER , noul Outback vă va duce mai departe ca niciodată. Robust și puternic, vă va conduce chiar și pe cele mai izolate trasee, permițându-vă să descoperiți lucruri noi.

Padele pentru schimat vitezele la volan

Dacă doriți să schimbati in mod manual treptele de viteze: padelele montate in spatele volanului permit schimbarea manuală a șase viteze pentru motorizarea Benzină.

SI- DRIVE

In conformitate cu stilul dumneavoastră personal de conducere, cu ajutorul Sistemul Subaru Intelligent Drive (SI-Drive) puteti să alegeti modul Intelligent sau Sport.

Mod «Sport»

În acest mod, motorul dă cele mai bune rezultate; aveți puterea maximă, care este ideală pentru a accelera atât pe autostradă, cât și pe drumurile montane.

Mod «Intelligent»

Când conduceți în oraș sau când conduceți cu viteză moderată, acesta este modul ideal deoarece economisește combustibil.De asemenea, conducerea în ploaie sau pe zăpadă este recomandata in acest mod.

SISTEM DE TRACTIUNE INTEGRALA SIMETRICA

Simetria inseamna echilibru. Iar echilibrul generează stabilitate și agilitate, așa cum o arată Outback , convingător. Modelele Subaru oferă întotdeauna un sentiment de siguranță: sistemul de tractiune integral simetric combinat cu centrul de greutate redus al motoarelor SUBARU BOXER, are ca rezultat o configurație perfect echilibrată.

Acest lucru oferă conferă vehiculului o stabilitate excepțională, un control excelent și o manevrabilitate surprinzător de agilă.

MOTORUL SUBARU BOXER

Puterea spontană a motorului este explicată usor prin referire la originea sa. Cu două rânduri de cilindri dispusi diametral opuse la 180°, motorul SUBARU BOXER nu are numai o construcție plata care permite un centru de greutate redus, insa funcționarea acestuia are un minim de vibrații și o urcare rapida în turatii, datorită compensării forțelor de masă ale pistoanelor opuse.

Durabilitate

Motorul Boxer are o construcție foarte rigidă încă din proiectare iar faptul că vibrațiile sunt mai puțin pronunțate față de motoarele în linie sau motoarele în V, au un efect pozitiv asupra duratei de viață a tuturor componentelor.

Stabilitate ridicată

Construcția plată a motorului Boxer face posibilă montarea acestuia în partea inferioară a compartimentului motor oferind un centru de greutate scăzut autoturismului. Aceasta are ca rezultat o stabilitate mare în curbe, datorită inclinației laterale mici.

PUTERE MAX.: 129 kW (175 cp) la 5800 rot/min
CUPLU MAX.: 235 Nm la 4000 rot/min
CONSUM MIXT: 7,0 l/100 km
EMISII DE CO2: 161 g/km

CUTIA DE VITEZE AUTOMATA LINEARTRONIC

Cutia de viteze Automata Lineartronic este legătura ideală dintre motorul boxer și sistemul de tracțiune integrala simetrica. Transmisie eficientă variabilă continuu, menține întotdeauna motorul în intervalul de putere necesar și contribuie astfel la un consum redus de combustibil. Datorita logicii optimizate, cutia de viteze Lineartronic functioneaza foarte precis. Silentioasa mecanic și acustic, aceasta generează cuplu motor ridicat.. O electronică de transmisie nou dezvoltată , perfecționează operațiile de schimbare variabilă și oferă șoferului un sentiment puternic de accelerare.