• SUBARU MOTORS TRADING S.R.L

Siguranta – Subaru Outback

SIGURANTA INTERIOARA.

In interiorul modelului Subaru Outback, dumneavoastra alaturi de și pasageri sunteți protejați de o serie de sisteme de siguranță. Șapte airbag-uri, cadre de ramforsare circulare speciale de absorbție a energiei șocurilor din caroserie reduc în mod eficient riscul de rănire.

5 stele la testele Euro NCUP

Modelul Outback a obtinut fara probleme maximul de 5 stele la testele de siguranta Euro NCUP.

CADRE DE RANFORSARE IN FORMA DE CERC

Cadrele de ranforsare in forma de cerc intaresc habitaclul de la acoperis la portiere, stalpi si podea. Acest design contribuie la dispersia si disiparea energiei de impact, protejand pasagerii in caz de coliziune. Zona deformabila frontala este parte integranta a cadrului, in timp ce sistemul cu suport pendular pentru motor si suspensie fata este conceput sa contribuie la mentinerea acestor componente cat mai departe de habitaclu in cazul unui impact frontal.

VIZIBILITATE MAI BUNA

Cadrul reproiectat al parbrizului mărește câmpul vizual și reduce unghiul ‘mort’. Geamurile mici de colț și oglinzile laterale ușă contribuie si ele, la o mai bună vizibilitate.

Vehicle Dynamics Control System

Pentru a preveni deraparea vehiculului, sistemul de control al dinamicii vehiculului (VDCS) monitorizează constant și analizează diferiți parametri utilizând diversi senzori. Atunci când mașina amenință sa părăsească traiectoria, sistemul intervine acționând asupra controlului motorului, distributiei cuplului Sistemului de tractiune SAWD și frânelor pentru stabilizarea vehiculului.

Active Torque Vectoring

Pe viraje Sistemul Active Torque Vectoring oferă un cuplu mai mare pentru roțile exterioare, care au o aderență mai bună și mai puțin la roțile interioare. Comportamentul masinii pe viraje devine astfel mai agil și precis. Impreuna cu sistemul de control al dinamicii vehiculului (VDCS) acestea contribuie la un control mai sigur al automobilului.

Advanced Safety Package

Acest pachet oferă două caracteristici care sporesc vizibilitatea : Asistențul pentru faza lunga (HBA) și Asistentul pentru unghiul mort (SRVD) = Detectarea vehiculelor din spate Subaru). Asistentul de fază lunga comută automat între faza lungă și scurta, în scopul de a îmbunătăți vizibilitatea pe timp de noapte și pentru a nu periclita traficul din sens opus. SRVD funcționează cu senzori pentru a identifica vehiculele din zona unghiului mort și pentru a face schimbările benzii de circulație mai sigure. De asemenea, avertizează asupra prezenței traficului lateral atunci când părăsiți un loc de parcare în sens invers. Acest pachet de siguranță este completat cu o oglindă retrovizoare automată anti-orbire.

CENTURI DE SIGURANTA SI AIRBAGURI

Airbagurile frontale airbagurile laterale pentru partea din fata, airbagurile tip cortina si cel pentru genunchiul soferului sunt dotari standard ale modelului Outback. Centurile de siguranta cu reglare pe inaltime prezinta dispozitive de pretensionare pentru mentinerea ferma a pasagerilor in scaun, precum si limitatoare de sarcina pentru reducerea presiunii in zona toracica.

Protecția habitaclului

Fiecare model Subaru continuă să fie dezvoltat din punct de vedere al siguranței. În cazul unei coliziuni frontale, motorul / cutia de viteze alunecă sub masina , un alt avantaj al motorului SUBARU BOXER.

Protecția habitaclului

Fiecare model Subaru continuă să fie dezvoltat din punct de vedere al siguranței. În cazul unei coliziuni frontale, motorul / cutia de viteze alunecă sub masina , un alt avantaj al motorului SUBARU BOXER.