• SUBARU MOTORS TRADING S.R.L

INTERIOR OUTBACK Un interior care face călătoria mai atractiva.

Un interior care face călătoria mai atractiva.

Relaxează-te și bucură-te. Interiorul confortabil se distinge prin materiale de înaltă calitate și tehnologie practică.

Trapa cu dubla deschidere.

Datorita functiei de deschidere se permite aerisirea rapida a habitaclului.

Cotiera centrala.

In interiorul cotierei centrale se pot insera mai multe CD-uri existand si un compartiment special pentru monede, cărți și intrumente de scris.

Iluminare interioară

Lumina amibientala de culoare albastra  creează o atmosferă plăcută în interior. Spatiile de depozitare de pe ineriorul usilor alaturi de consola centrala sunt de asemenea iluminate în albastru fiind mai ușor de găsit în întuneric.

Scaune spate confortabile

Habitaclul  modelului Outback a fost conceput pentru a oferi un spațiu amplu si pentru pasagerii din spate, oferind posibilitatea înclinarii spătarului banchetei pentru confort sporit pe parcursul călătoriilor lungi.

TEHNOLOGIE CARE GARANTEAZĂ NOI EXPERIENȚE.

In fiecare zi va veți bucura de caracteristicile tehnice inteligente si utile ale Outback-ului. Un ecran tactil de 7 inch și un ecran LCD vă oferă toate informațiile de care aveți nevoie .

Un nou sistem audio Premium cu 12 difuzoare Harman / Kardon sau un sistem audio cu 6 difuzoare va crea atmosfera la alegerea dvs.Intregul sistem de infotainment este compatibil cu telefoanele inteligente, astfel încât să puteți rămâne mereu conectat.

Sistem de Navigatie ‘turn-by-turn’

Instrucțiunile optice direcționale ale sistemului de navigatie sunt afișate direct pe ecranul LCD, astfel încât să nu trebuiască să priviți monitorul central.

Sistem audio premium (DAB +) cu difuzoare Harman / Kardon

Dispunând de cea mai recentă tehnologie Green Edgede la Harman / Kardon, sistemul audio de ultimă generație (DAB +) oferă un sunet perfect, prin intermediul celor 12 difuzoare.

Acustică special conceputa pentru habitaclul modelului Outback.

Multitudine de informatii la o singura apasare.

Sistemul de infotainment SUBARU STARLINK vă oferă acces la informații, cotațiile de acțiuni, rapoarte meteo, aplicații, radio pe internet și multe altele. Cu funcționalitatea îmbunătățită, puteți să navigați și să măriți ecranul tactil de înaltă rezoluție de 7 inch, la fel ca și pe telefonul dvs.

SUBARU STARLINK

Sistemul SUBARU STARLINK oferă acces la posture de radio prin internet, aplicații și multe altele prin intermediul ecranului tactil, al comenzilor pe volan sau al comenzilor vocale.

Ecran tactil

Selectați muzica preferata prin intermediul ecranului tactil, ca și în cazul smartphone-ului. Conectați telefonul mobil prin Bluetooth® sau USB și veți vedea selecția muzicală pe ecran.

Solutii flexibile.

Indierent de situatiile aparute, modelul Outback se adaptează fără probleme. La atingerea unui buton , hayonul se deschide electric și puteți umple portbagajul cu tot ceea ce doriți să luați cu dvs.

Spațiu pentru pasageri și bagaje

Portbagajul modelului Outback vă oferă mai mult spațiu și poate găzdui patru valize mari. Podeaua portbagajului are o suprafața plata, iar posibilitatea rabatarii banchetei spate (60/40) permite mai mult spațiu. Transportați persoane și mărfuri în diverse combinații, dar întotdeauna în siguranță și confort.

SPAȚIUL PENTRU AMBIȚIILE DUMNEAVOASTRĂ.

Indiferent ce vreti sa faceti, veti gasi tot spatiul de care aveti nevoie la bordul modelului Outback. Așa că luati tot ceea ce doriți cu dvs , transformand calatoriile într-o minunată aventură.