• SUBARU MOTORS TRADING S.R.L

INTERIOR LEVORG Senzaţie deplină de confort

Interiorul Levorg – Senzaţie deplină de confort

Subaru Levorg oferă spaţiu generos pentru şofer şi pasageri, fără ca dimensiunile exterioare să fie afectate. În timp ce habitaclul încăpător oferă spaţiu suficient pentru cinci adulţi, dimensiunile exterioare raţionale facilitează controlul autovehiculului. Spaţiul la nivelul capului, spaţiul în zona picioarelor şi portbagajul se combină confortabil într-o armonie rafinată, în interiorul unei caroserii ce rămâne suplă şi sportivă la exterior.

Nu considerați interiorul modelului Levorg drept un interior simplu, ci mai degrabă o sferă personală. Ca și biroul dvs., casa sau orice cameră unde petreceti mare parte a timpului, Levorg vă urează bun venit cu o multitudine de facilități. Sunt incluse și suprafețele soft-touch de o calitate remarcabilă. Beneficiati de un spațiu plin de stil și clasă, unde se vor reflecta sentimentele voastre.

Savurați abundența din interior

Interiorul lui Subaru Levorg va introduce pe dumneavoastra si pe pasagerii dumneavoastra in confortul modern conectandu-va la tehnologie, fara insa a va distrage atentia de la lucrurile esentiale. Va veti bucura de usurinta cu care regasiti tot ceea ce va este necesar si despre care nu stiati ca aveti nevoie.

Spații de depozitare

Levorg este un Subaru pentru persoanele versatile.Prin urmare, poate fi personalizat pentru toate activitățile, pasiunile, sport și interese – cu o mulțime de spațiu de marfă și flexibilitate mare pentru multe aventuri.

Tapițerii Subaru Levorg

SPAȚIU INTERIOR DE VIS

Ar trebui considerat mai mult decât un “interior”, ci mai degrabă ca un “spațiu personal”. Nu cu mult diferit de cel de la birou, de acasă sau un alt loc unde se petrece mult timp, interiorul Levorg ofera confort – cu materiale care moi, dar fără o întreținere specială. La o calitate atemporala care asigură durabilitate. Interiorul Levorg – un loc pentru propriile standarde de gust și clasă.

TAPIȚERIE STOFĂ

Tapiterie stofa

TAPIȚERIE PIELE

tapiterie piele