• SUBARU MOTORS TRADING S.R.L

Tehnologie – Subaru Impreza

TEHNOLOGIA DE BAZA SUBARU

Tehnologia unică a autovehiculului Subaru vă oferă o experiență de conducere unică în condiții de siguranță.

Competențele de bază Subaru cum ar fi tehnologia motoarelor Boxer, sistemul simetric de tractiune integrala SAWD și calitatea superioară a construcției, oferă simbioza unică a fiabilității, siguranței, confortului și performanței, ceea ce face ca modelele Subaru sa devina lider în clasele lor. Toate acestea culminează într-un sentiment de încredere și o plăcere excelentă de a conduce.

1.MOTORUL SUBARU-BOXER

În motorul Boxer cilindrii sunt dispusi diametral opus iar pistoanele se mișcă orizontal. Subaru dezvoltă această tehnologie de peste 50 de ani, obținând astfel avantaje decisive în ceea ce privește durabilitatea și caracteristicile dinamice în comparație cu alte tipuri de motoare.

2.TRACTIUNE INTEGRALA SIMETRICA

Prin alinierea perfecta a motorului, cutiei de viteze și a cardanului se obtine o transmisie fără pierdere de putere, stabilitate și agilitate deosebită prin care se distinge orice model Subaru.

3.Transmisia Lineartronic + Sistemul AWD cu distribuţie activă a cuplului

Pentru un răspuns instantaneu şi lin la modificarea condiţiilor de deplasare,transmisia Lineartronic CVT (continuu variabilă) utilizează un lanţ în loc de curea—permiţând o plajă mai mare de rapoarte de transmisie finale pentru performanţe şi eficienţă îmbunătăţite, dar şi un răspuns mai rapid la acţionarea pedalei de acceleraţie. Aceasta este combinată longitudinal cu un sistem AWD cu distribuţie activă a cuplului, ce reacţionează la condiţiile de tracţiune la comenzile transmisiei şi cele ale şoferului prin controlul continuu al distribuţiei cuplului între punţile faţă şi spate.

4. SUBARU GLOBAL PLATFORM

Platforma globală Subaru (SGP) formează baza tehnică a viitoarelor modele Subaru – noul Subaru Impreza fiind deja construit pe aceasta. Noua platforma permite o serie de modele standardizate, dar flexibil adaptabile, cu o nouă combinație de spațiu, confort și siguranță. Experiența caracteristică a conducerii Subaru poate fi experimentată și mai intens.

NIVEL INALT DE STABILITATE

Motorul boxer combină două avantaje: un bloc motor cu profil plat și un centru de greutate foarte scăzut, care oferă stabilitate maximă a vehiculului

DURABILITATE

Motorul Boxer este rigid din punct de vedere structural și compact și compensand prin forțele de masă ale pistoanele opuse rezulta vibrații inexistente, greutățile de echilibrare sunt eliminate, ceea ce reduce greutatea motorului.