• SUBARU MOTORS TRADING S.R.L

INTERIOR CU STIL, COMFORT SI RELAXARE PENTRU TOTI.

Noul Impreza arată mai mult decât oricând, datorită finisajelor de clasa superioara, caracterizate prin suprafețe rafinate moi la atingere și printr-o izolație fonica excelenta. Chic și sportiv în exterior, spațios și confortabil în interior, oferă spațiu generos atât în față, cât și în spate, o caracteristică mult apreciată în special în timpul călătoriilor lungi.

Trapa din sticlă

Lumina naturala inundă habitaclul prin trapa de sticlă care poate fi complet deschisa sau înclinata pentru a permite aerului curat să intre in interior

Cotiera centrală spate

La bordul noului model Impreza, pasagerii din spate se bucură de un confort maxim beneficiind de doi suporti pentru pahare in cotiera central

Scaunele din față

Scaunele elegante din față ale noului Impreza oferă mai mult confort decât oricând, datorită formelor anatomice și a unui suport excelent in viraj

Bine conectat pentru a avea întotdeauna totul sub control.

Lumea noastră este efemeră și se schimbă în mod continuu. Acesta este motivul pentru care am echipat noul Impreza cu un sistem de infotainment de ultimă generație. Asadar, oriunde te afli, vei fi întotdeauna bine conectat la lumea exterioară. Ecranul tactil de 8 inch vă permite să controlați funcțiile sistemului de navigatie și ale sistemului audio, în timp ce afișajul multifuncțional complet reproiectat vă arată importante date despre mașină. Conexiunea dintre ecranul senzorial, panoul de instrumente și afișajul multifuncțional garantează confortul, siguranța și plăcerea de a conduce: la bordul noului Impreza vă veți simți perfect conectat la lumea exterioară și veți avea întotdeauna totul sub control.

APPLE CARPLAY*1 si ANDROID AUTO™*2

Prin intermediul acestor aplicatii impreuna cu sistemul de recunoaște vocala , mâinile vor fi întotdeauna pe volan iar ochii dvs. îndreptați spre drum.

*1 Apple CarPlay este o marca inregistrata a Apple Inc. in SUA si in alte tari.
*2 Android™ si Android Auto™ sunt marci inregistrate ale Google Inc.

DISPLAY MULTIFUNCȚIONAL

Afișajul LCD de 6,3 inci din partea superioară a tabloului de bord vă oferă informații utile într-un mod ușor de înțeles. Atunci când sistemul de navigatie este activat, acesta este conectat la afișajul multifuncțional care va afișa instrucțiunile de navigare exacte

INSTRUMENT PANEL

Mai ușor de citit, datorită ecranului LCD de 4,2 inch , vă ține mereu la curent cu informații utile de conducere: trebuie doar să aruncați o privire rapidă, astfel încât ochii să fie pe drum.

Camera pentru mers inapoi

Camera de mers înapoi vă permite să manevrați ușor în cele mai strânse locuri. Cand manevrati masina in marșarier, pe ecranul tactil apare o imagine color, cu indicații de distanță care facilitează parcarea.

SUBARU STARLINK *

Sistemul SUBARU STARLINK oferă acces securizat la radioul Internet, aplicații și multe altele, prin intermediul ecranului tactil sau al comenzii vocale.

* La volan, șoferul trebuie să fie atent la trafic în orice situație. Nu utilizați ecranul tactil în timp ce conduceți. Este posibil ca utilizarea SUBARU STARLINK să genereze anumite costuri.

Sistem de Climatizare automată cu două zone

Controlul automat al climei cu două zone este setat separat pentru șofer și pasagerul din față. Duzele de ventilație au fost reproiectate pentru a optimiza ventilația habitaclului și pentru a îmbunătăți calitatea aerului în orice situație.

TERMINALE USB ȘI AUX-IN

Conectați dispozitivul mobil la portul Aux / USB și ascultați muzica preferată prin difuzoarele auto

Sistem de deschidere inteligent cu buton de pornire / oprire motor

Puteți să deblocați ușile modelului Impreza și să porniți motorul fără a fi nevoie să scoateți cheia din buzunar.

VERSATIL. PE MASURA AMBIȚIILOR DUMNEAVOASTRĂ.

Pentru munca sau distractie, nu este nevoie să alegeți: Impreza este atât de mare încât puteți pune tot ce aveți nevoie. In portbagajul sau puteti adauga de exemplu, până la trei saci de golf *. Impreza este conceput pentru pragmatiștii care favorizează acțiunea si nu pregătirile lungi.

Compartimentul pentru bagaje

Cu o deschidere generoasa a compartimentului pentru bagaje, versatil , usor de incarcat si descarcat, Impreza se adapteaza practic la toate stilurile de viata.

* saci de golf de 9.5 inch , spatarul banchetei spate in pozitie normala