• SUBARU MOTORS TRADING S.R.L

INTERIOR FORESTER Conceput pentru un stil de viață activ

Interior Subaru Forester

Conceput pentru un stil de viata activ, interiorul modelului Forester este un excelent punct de plecare pentru aventurile dumneavoastră. Toate funcțiile echipamentelor sunt bine gândite și aranjate astfel încât totul să fie mereu la îndemână. Interiorul robust și de înaltă calitate vă permite să conduceți confortabil și fără efort oriunde mergeți.

Sistem de climatizare automată pe 2 zone

Controlul automat al climatizării pe 2 zone poate fi setat separat pentru șofer și pasagerul din dreapta, direct pe panoul de control sau prin afișajul multifuncțional de 6,3 inch.

Mufe USB in fata și spate

Soclurile de încărcare USB sunt disponibile atat pentru pasagerii din fata, cat și pentru cei din spate.

Buzunare spatar scaune

Cartile sau revistele, tabletele sau telefoanele inteligente pot fi depozitate perfect si la îndemana in buzunarele divizate în mod inteligent pe spatarele scaunelor din fata.

Butonul de memorie al scaunului soferului

Funcția de memorie a scaunului soferului memoreaza inclusiv pozitia oglinzilor exterioare. Oglinda exterioara din partea dreapta isi schimba automat pozitia atunci cand activati mersul inapoi, astfel încat sa puteti vedea marginea drumului.

Climatizarea zonei din spate a habitaclului

Aeratoarele din spatele consolei centrale ofera pasagerilor din spate confortul dorit pentru climatizare.

Apple CarPlay și Android Auto

Utilizați una dintre cele mai populare aplicatii precum Apple CarPlay sau Android Auto. Recunoașterea vocala va permite să utilizați smartphone-ul în siguranta.

Afisaj multifunctional

Ecranul multifunctiona de 6,3 inci situat în partea de sus a panoului de bord, va ofera informatii utile pentru dumneavoastra și pasageri într-o formă usor de înțeles. Când sistemul de navigatie este activat, pe afișaj sunt afișate instrucțiuni de conducere de-a lungul traseului.

Afisaj cu cristale lichide

Ecranul de 4,2 inch cu cristale lichide vă permite să citiți diverse date de conducere fara efort. Doar o privire rapida și ochii tăi sunt din nou pe drum.

Cameră cu vedere laterala

O cameră încorporata din partea inferioara a oglinzii retrovizoare din partea dreaptă proiecteaza imaginea pe afisajul multifunctional. Prin urmare parcarea se efectuează usor si in siguranta.

Camera pentru mersul cu spatele

Activand pozitia de mers inapoi, pe ecran apare o imagine color cu linii de referință care facilitează manevrele de parcare Daca obiectivul camerei este murdar, un jet de apa il poate curața prin apasarea unui buton.

Sistem de sunet premium cu difuzoare Harman/Kardon

Echipat cu tehnologia GreenEdge de la Harman/Kardon, sistemul de sunet premium cu noua difuzoare si acustica ambientala imbunatatita va ofera o experiență sonora impresionanta.

Trapa de sticla cu deschidere electrica

Cu trapa deschisa, noul modelul Forester pare și mai spatios facand ca experienta de drum sa fie si mai incitanta.

Praguri de usa mari

Pragurile usilor din spate redesenata, sunt mai late și mai plane beneficiind de o acoperire antiderapanta. Acest lucru face ca utilizarea barelor longitudinale pe acoperis să fie mai confortabila și mai sigura.

Portbagaj electric

Chiar si cu mainile pline, puteți deschide hayonul atingand usor senzorul. Iar prin apasarea unui buton interior puteti inchide atat hayonul cat si toate usile autoturismului.

Echipamente pentru compartimentul de incarcare

Priza de alimentare de 12 V, butonul pentru rabatarea spatarelor scaunelor din spate si carligele de amarare sunt pozitionate unul langa celalalt, ceea ce faciliteaza utilizarea compartimentului de încărcare. Iar carligele pentru retinerea sarcinii sunt usor accesibile la cele patru colturi ale platformei de incarcare.