• SUBARU MOTORS TRADING S.R.L

Interior Subaru Outback

Conceput pentru un stil de viață activ, interiorul modelului Forester este un excelent punct de plecare pentru aventurile dumneavoastră. Toate funcțiile echipamentelor sunt bine gândite și aranjate astfel încât totul să fie mereu la îndemână. Interiorul robust și de înaltă calitate vă permite să conduceți confortabil și fără efort oriunde mergeți.

Cameră laterală

Pe ecranul multifuncțional se afișează o imagine a camerei din oglinda exterioară dreapta. Această imagine facilitează parcarea laterală.

Cameră marșarier

Cu ajutorul acestei camere, parcarea cu spatele se efectuează ușor și în siguranță.

Ecran multifuncțional

Este suficientă o simplă atingere a unui buton pentru a afișa informațiile principale pe ecranul multifuncțional. De asemenea, puteți verifica dacă conduceți într-un mod ecologic sau economic și puteți chiar să comparați datele din calatoriile deja efectuate.

Ecran tactil 7 inch

Vă selectați muzica preferată prin intermediul ecranului tactil, ca și în cazul smartphone-ului dumneavoastră. Conectați telefonul prin Bluetooth® sau USB la sistemul vehiculului și se va afișa selecția muzicii pe display.

SUBARU STARLINK

Sistemul infotainment SUBARU STARLINK vă oferă acces la radio pe internet, aplicații de divertisment și multe altele. Puteți să le acționati prin intermediul ecranului tactil, al comenzilor de pe volan sau al comenzilor vocale. Dacă nu găsiți muzica dorită, pur și simplu conectați telefonul smartphone sau orice alt player la USB sau Aux.

Sistem audio Harman / Kardon

Sistem audio premium cu difuzoare Harman/Kardon echipat cu 8 difuzoare și o putere de 440W. Acest sistem oferă un sunet de calitate superioară.

Te asistă în tot ceea ce îți dorești să faci.

Modelul Forester este pe deplin aliniat cu stilul tău de viață, fie că este vorba despre excursii planificate sau pur și simplu o sesiune de cumpărături. În portbagaj pot intra 4 valize mari sau tot felul de echipamente sportive. Deschiderea electrică a haionului, pragul inferior sau ușile laterale fac ca încărcarea și descărcarea nagajelor să se realizeze cu ușurință. Pentru o capacitate mărită, spătarul scaunelor din spate se pot rabata și în sistem 60/40.

Pedalier aluminiu

Pedalierul sport este prevăzut cu o suprafață anti alunecare.

Pilot automat

Puteți seta viteza dorită prin acționarea unui buton – comfort real pentru călătoriile lungi.

Scaun șofer reglabil electric pe 8 poziții

Scaunul șoferului, reglabil electric în 8 poziții, permite să găsiți cu ușurință poziția de condus ideală. Modelele cu tapițerie de piele, au o funcție suplimentară de memorare pentru două ajustări ale scaunului.

Trei prize de 12 volți

Echipare cu trei prize de 12 volți: pe consola centrală, în compartimentul consolei și în portbagaj.

Rabatare banchetă spate

Spătarul banchetei din spate poate fi rabatat în sistem 60/40 pentru a crea mai mult spațiu în portbagaj. Acesta oferă și posibilitatea înclinării pe 3 poziții.

Climatizare automată pe 2 zone

Controlul automat al climatizării pe 2 zone poate fi setat separat pentru șofer și pasagerul din dreapta.