• SUBARU MOTORS TRADING S.R.L

O mașină pe care puteți conta în fiecare zi.

Prezentarea celui mai nou model Subaru Forester. Un SUV extrem de capabil, proiectat să ofere confort și versatilitate, cu un sistem Symmetrical All-Wheel Drive disponibil în permanență care vă permite să ajungeți în locuri mai îndepărtate și un consum de combustibil impresionant de mic care vă oferă posibilitatea unor deplasări mai lungi. Fie că faceți cumpărături de la băcănia din colț, fie că vă pregătiți pentru o ieșire plină de aventură, Forester definește fiabilitatea de zi cu zi din perspectivă ecologică. Din clipa în care urcați la bordul acestui autovehicul, vă veți simți încrezător că puteți face orice doriți și că puteți călători oriunde vreți, deoarece acest model este construit în jurul unei tehnologii în care puteți avea încredere.

Totul sub control.

Pentru că zilele nu sunt toate la fel, noul model Forester este proiectat să facă față cu ușurință tuturor solicitărilor. Vă asigură libertatea și flexibilitatea de a lua în calcul transportul unor bagaje mari, însă punând accent pe cele mai mici detalii pentru garanta fiecărui pasager un maxim de confort și accesibilitate. Design bine gândit, cu dotări inovatoare – veți fi surprins să vedeți cât de mult puteți face de fapt.

Realizați mai mult. Cu încredere.

Noul și mereu capabilul Forester simbolizează spiritul practic, care devine cea mai bună sursă de inspirație pentru dumneavoastră. Odată încărcat portbagajul generos și spațiul versatil, sunteți gata să porniți la drum. Preluați controlul sistemului Subaru Symmetrical AWD a cărui putere a fost și mai mult îmbunătățită, profitați de răspunsul lin al puternicului motor SUBARU BOXER cu o capacitate de tractare mărită și puteți ajunge aproape oriunde, transportând tot ce aveți nevoie. Și toate acestea cu un consum redus de combustibil, care la rândul său devine o sursă de inspirație.

În fiecare zi sunteți protejat.

La proiectarea oricărui model Subaru, siguranța este prioritatea de vârf. Pasiunea noastră pentru protejarea ocupanților se observă din modul în care construim fiecare autovehicul. Îl proiectăm să fie extraordinar de puternic și foarte inteligent. Este un angajament de care suntem mândri în calitate de lideri cu tradiție în domeniul siguranței auto și continuăm dezvoltarea tehnologiei inovatoare pentru ca dumneavoastră să fiți protejati pe tot parcursul călătoriei.

Forester 2.0D

DIMENSIUNI: L x l x h: 4.595 x 1.795 x 1.735 mm
MOTOR: Orizontal-opus, Turbo DOHC, 4 cilindri, 16 supape, diesel
CAPACITATE: 1.998 cmc
PUTERE MAXIMA: 108 kW (147 CP) / 3.600 rot/min
CUPLU MAXIM: 350 Nm (35,7 kgfm) / 1.600 – 2.400 rot/min
TRANSMISIE: Transmisie manuală cu 6 trepte de viteze / Automata LinearTronic CVT, AWD

Forester 2.0XT

DIMENSIUNI: L x l x h: 4.610 x 1.795 x 1.735 mm
MOTOR: Orizontal-opus, Turbo DOHC, 4 cilindri, 16 supape, benzină
CAPACITATE: 1.998 cmc
PUTERE MAXIMA: 177 kW (240 CP) / 5.600 rot/min
CUPLU MAXIM: 350 Nm (35,7 kgfm) / 2.400– 3.600 rot/min
TRANSMISIE: LinearTronic CVT, AWD

Forester 2.0i

DIMENSIUNI: L x l x h: 4.595 x 1.795 x 1.735 mm
MOTOR: Orizontal-opus, DOHC, 4 cilindri, 16 supape, benzină
CAPACITATE: 1.995 cmc
PUTERE MAXIMA: 110 kW (150 CP) / 6.200 rot/min
CUPLU MAXIM: 198 Nm (20,2 kgfm) / 4.200 rot/min
TRANSMISIE: Transmisie manuală cu 6 trepte de viteză / LinearTronic CVT, AWD