• SUBARU MOTORS TRADING S.R.L

Siguranta – Subaru BRZ

Bucurați-vă de siguranță.

Bucurați-vă de performanțele unei mașini sport , partea de siguranta este acolo sa va ajute. Ca orice model Subaru si BRZ-ul beneficiaza de un întreg arsenal de echipamente de protecție. Sistemul de control al stabilității vehiculului păstrează mașina pe asfalt, în timp ce airbagurile și cadrele de protective din jurul caroseriei asigură cea mai bună protecție posibilă în caz de accident.

Cadre de ramforsare

SUBARU BRZ beneficiază de asemenea, de măsuri extreme de siguranță pasivă. Cadrele de ranforsare in forma de cerc intaresc habitaclul de la acoperis la portiere, stalpi si podea. Acest design contribuie la dispersia si disiparea energiei de impact, protejand pasagerii in caz de coliziune. Zona deformabila frontala este parte integranta a cadrului, in timp ce sistemul cu suport pendular pentru motor si suspensie fata este conceput sa contribuie la mentinerea acestor componente cat mai departe de habitaclu in cazul unui impact frontal.

Sistemul de control al dinamicii vehiculului (VDCS)

Controlul selectiv al VDCS permite un stil de conducere sportiv prin monitorizarea diverselor date prin intermediul senzorilor, de exemplu unghiul de direcție, accelerația și frânarea, care intervin asupra managementului motorului și a franelor pentru a evita deraparea.

Sapte airbag-uri

Cel mai bun control posibil și o bună vizibilitate sunt factori de siguranță importanți. În acest caz, este de asemenea important să știți că, în cazuri extreme, dvs. și pasagerii dvs. pot conta pe prezența a șapte airbag-uri in caz de urgent.Acestea includ airbag-uri frontale și laterale față, airbag-uri cortină față și spate și airbag de genunchi pe partea șoferului, care garantează o protecție eficientă.

Hill Start Assist

Dispozitivul de blocare mentine franele acționate timp de una-două secunde în timpul plecării după ce ati ridicat piciorul de pe pedala de frana, pentru a împiedica deplasarea autovehiculului, indiferent dacă acesta este în rampa sau în panta.

Modul TRACK

Aceasta functie va permite sa alegeti patru setări care acoperă toate cerintele conducătorului auto, permițându-vă să treceți de la conducerea normală la cea sportivă. Sistemul de control al stabilității vehiculului (VDCS) poate fi dezactivat complet pentru a profita pe deplin de potențialul de manevrare al modelului SUBARU BRZ.

O buna vizibilitate

O mașină condusă cu entuziasm trebuie sa transmita și încredere. Designul interior bine conceput asigură o vizibilitate excelentă, oferindu-vă un plus de siguranta.