• SUBARU MOTORS TRADING S.R.L

INTERIOR BRZ Senzaţie deplină de confort

HABITACLU SPORT

Habitaclul noului model SUBARU BRZ a fost proectat in jurul soferului : volanul sport , schimbator de viteze ergonomic , rapoarte cutie de viteze scurte , display multifuctoinal color de 4.2 inch.

Sistemul de Infotainment SUBARU STARLINK vă permite să vă bucurați de radio prin Internet, aplicații de divertisment și multe altele. Puteți să utilizați ecranul tactil de 6,2 inch , butoanele volanului sau prin intermediul funcției de control vocal . Dacă nu vă puteți găsi muzica preferată, pur și simplu conectați telefonul smartphone sau alt suport mobil de sunet la intrarea USB sau Aux.

Afisare date motor

Acasta va arăta evoluția puterii și cuplului motorului.

Display G Force

Monitorul utilizează o bilă pentru a arăta forța G în curbe , unghiul de direcție, forța de frânare și poziția clapetei de accelerație.

Multimetru

Instrumentele informează despre temperatura lichidului de răcire, temperatura uleiului și tensiunea bateriei.

Cronometru

Puteți vizualiza viteza medie, timpul de conducere și distanța parcursă.

PASIUNE PENTRU CONDUS

De îndată ce veți pasi in noul model SUBARU BRZ, senzațiile vor deveni intense. Cei care iubesc condusul vor vedea imediat cât de bine este proiectat habitaclul pentru a conecta strâns șoferul și vehiculul. In timp ce sunteți așezat confortabil în scaunul sportiv care vă oferă un suport lateral excelent, scaunele rabatabile vă permit să luati cu dumneavoastra multe lucruri de care aveți nevoie în timpul călătoriei.

Scaunele Sport din piele , profilate vă mențin în poziție în curbe. Noua este sigla BRZ brodata, insa si pozitia scaunului usor inferioara, care scade si mai mult centrul de greutate al vehiculului.

Chiar și o mașină Sport poate avea o parte practică – scaunele din spate ale SUBARU BRZ se pot rabata , oferind un spațiu de stocare amplu.

Puteti deschide si porni motorul Noului SUBARU BRZ fără a fi nevoie să scoateți cheia din buzunar.

Sistemul avansat de control al climatizării permite setări separate pe partea șoferului și a pasagerului.

Puteți conecta un dispozitiv compatibil USB și puteți asculta muzică prin sistemul audio al vehiculului. Sau puteți folosi portul audio de 3,5 mm pentru orice player muzical portabil.