• SUBARU MOTORS TRADING S.R.L

Fizica avansata

Abilitatea de a conduce

fizica avansata - SubaruCand va avantati in curbe dificile, sau schimbati brusc banda la viteze mari pentru a evita un obstacol neasteptat, aveti nevoie desigur de un raspuns prompt – dar fara aparitia unor efecte secundare nedorite in comportamenul masinii. In astfel de momente agilitatea si manevrabilitatea Subaru va ajuta sa conduceti in siguranta.

Aceste caracteristici rezulta din alaturarea unor elemente care fac posibila construirea unui tren de rulare ideal, prin montarea foarte jos a motorului cu cilindrii orizontal opusi; pozitionarea acestuia a devenit posibila datorita modului in care au fost dispuse componentele trenului de rulare principal.

Prin situarea intre roti a componentelor grele cum ar fi transmisia, cutia de transfer, diferentialul si axul cardanic, distributia greutatii intre fata si spatele autovehiculului este mult mai echilibrata.

Nu exista nici un surplus de greutate care sa reactioneze nefavorabil in timpul manevrelor bruste. In plus, intrucat structura este simetrica si lateral, Subaru executa virarea mult mai sigur decat alte tipuri de configuratii ale trenului de rulare.