• SUBARU MOTORS TRADING S.R.L

Dovada increderii

Avantajul sistemului Symmetrical AWD

symmetrical AWD - Dovada increderiiDe decenii, Subaru are convingerea ca trenul ideal de rulare care sa ofere performanta dar in acelasi timp si siguranta este sistemul de tractiune integrala Symmetrical AWD.

De ce nu o tractiune pe rotile din fata sau pe rotile din spate? Cu siguranta ambele sisteme au avantajele lor in anumite conditii. Dar cu toate acestea, numai puterea distribuita catre toate cele patru roti in loc de cea distribuita doar catre doua roti poate oferi simultan placerea de a conduce si un sentiment sporit de siguranta in orice situatie.

Sa va explicam si de ce… In primul rand, datorita combinatiei unice dintre motoarele compacte cu cilindri dispusi orizontal opus care au un centru de gravitatie coborat si transmisia liniara pozitionata de-a lungul liniei centrale a autovehiculului. Aceasta combinatie creeaza o structura stabila, ce va asigura virari excelente si timp de raspuns impresionant.

Avand la baza sistemul de tractiune integrala, intreaga combinatie este extrem de eficienta- oferind atat un raspuns prompt al directiei in viraje, cat si un inalt grad de stabilitate atunci cand calatoriti cu viteze mari si in conditii nefavorabile. Acest nivel de stabilitate si anticipare, bazat pe tehnologia unica AWD de la Subaru, este cel care asigura o agilitate si un raspuns superioare celor oferite de sistemele conventionale AWD. De aceea Subaru a promovat mereu aceasta tehnologie.