• SUBARU MOTORS TRADING S.R.L

Symmetrical AWD

Exista diferite motive pentru a alege o masina. Unicitatea de Subaru este probabil unul dintre cele mai bune.

Dezvoltarea constanta a sistemului de tractiune integrala Symmetrical AWD (All-Wheel-Drive) si adoptarea de noi tehnologii reprezinta forta care a declansat toate realizarile Subaru din ultimii ani . Motivul acestui devotament este dorinta firmei Subaru de a pune accentul pe ceea ce este fundamental – construirea unor masini pe care din ce in ce mai multe persoane sa le poata conduce cu placere si cu deplina incredere. Aceste masini ideale vor recompensa atunci fiecare proprietar de Subaru printr-o performanta superioara in orice conditii, raspunzand perfect dorintelor soferului. Subaru a inceput sa fabrice masini cu tractiune pe 4 roti in anul 1972. De atunci, am introdus o serie de tehnologii inovatoare, fiecare imbunatatind si perfectionand sistemul unic de tractiune integrala Symmetrical AWD care modifica constant distributia cuplului catre roti.

Aceasta abordare unanima pentru atingerea perfectiunii face ca toate modelele Subaru sa se comporte extrem de bine pe sosea. Nu este vorba numai de o manevrare mai buna in conditii extreme. Subaru a redefinit, practic, notiunea de a conduce – facand viata mai usoara, mai sigura si mai placuta pentru fiecare sofer in orice situatie.

Intelegand modul direct in care aceasta convingere fundamentala influenteaza felul in care abordati drumul pe care il aveti de parcurs, veti putea sa faceti legatura dintre fiecare tehnologie si beneficiile pe care le aduce, precum si implicatiile acesteia pentru cresterea sigurantei automobilismului.