Noul model Subaru Trezia, al cărui nume provine din englezescul “Treasure” (“comoară”), ascunde o capacitate incredibilă în dimensiunile sale compacte, ocupând mai putin spatiu la exterior si oferind un spatiu generos la interior.

Subaru Trezia este inteligent conceput pentru a se adapta activitătilor de zi cu zi si vine în întâmpinarea cerintelor europene pentru masini economice de mici dimensiuni. Trezia oferă avantajele clasei sale, fiind încadrată în partea superioară a segmentului MPV compact.

Habitaclul versatil al modelului Trezia prezintă o serie de beneficii precum calitatea materialelor, confort,
functionalitate si manevrabilitate.

Gratie designului ingenios si tehnologiei sale inovatoare, Subaru Trezia garantează o sigurantă deosebită, modelul obtinând 5 stele la testele EURONCAP.

Trezia oferă o eficientă sporită prin respectarea normelor de poluare EURO 5 si un nivel de emisii CO2 de 127 g/km.
Subaru Trezia este echipat cu un propulsor de 1.3 l benzină, ce dezvoltă o putere maximă de 99 CP.

SUBARU TREZIA – Specificatii
Capacitate cilindrică: 1329 cc
Cuplu maxim: 125 Nm/4000 rpm
Lungime x Lătime x Înăltime: 3,995 x 1,s95 x 1,595 mm, ampatament: 2,550 mm
Subaru Trezia este disponibil pentru test drive în showroom-urile Subaru Motors Trading si beneficiază de o ofertă specială cu finantare prin NBG LEASING.
Modelul este disponibil în primele s luni de la lansare cu o dobândă promotională de 3,9% (DAE* 5,33%) si CASCO gratuit în primele 3 luni prin NBG LEASING. În plus, la achizitionarea noului model, clientii vor primi cadou un DVD player pentru tetiere!
În România, Subaru Motors Trading este importatorul oficial al autoturismelor marca Subaru. Compania înfiintată în 2005 detine două showroom-uri aflate în capitală, precum si o retea de distributie ce acoperă 8
dintre cele mai importante orase din tară.